en kolay schengen vizesi alınabilecek ülke

/ 2
italya olduğu söylenir, kesin bilgisi olanlardan detay bekleriz.
önceden (bkz: italya vizesi )iken artık (bkz: yunanistan vizesi )dir. başvuracak kişilerin oraya odaklanması tavsiyedir.
Onceden (bkz: italya vizesi) ve (bkz: yunanistan vizesi) iken simidlerde daha cok Polonya vizesi daha kolay alinir.
(bkz: ispanya vizesi) hakkında (bkz: bls international) sonrası kötü yorumlar olmasına rağmen 2 yıllık vize vermesiyle beni sevindiren vizedir, kolaydır, alınabilir.
kesinlikle yunanistan denilebilecek hede. istenilen gün sayısı kadar 40 euroyu dökümünü alacağınız hesaba koyduktan sonra arkanıza yaslanıp hostel bakmaya başlayabilirsiniz.
malta'dır efendim tecrübe ile sabittir.
buraya dil öğrenmeye birçok insan geliyor ve ilk gidişte 3 aydan az süreli vize vermezler.
ayrıca sliemma'da gece hayatı fena değildir, katamaranla sicilya'ya da 2 saatte gidiliyor.
hollanda . 5.000 tl kendi hesabımda 10.000 tl ablamın hesabında gösterdim 1 aylık sağlık sigortası ile 6.ay aldım.
İtalya kolay ve kesin dediler her şartlarını karşıladığım hesabımda iyi denilecek miktarda param ve güzel bir işim varken üstelik İtalya'dan 1 haftalık lüks otel giriş çıkış belgelerim olmasına rağmen red yedim. Gerekçe olarak "yasal yolla para kazanılmadığını düşünüldü" denildi. Görende hesabımda milyon dolarlar var sanır. Bahane ile sürekli red basıyorlar. Hollanda'ya başvurdum aynı hafta.. çat diye 6 ayı bastılar detay isteyenler mesaj atabilir
çekya diyerek artırıyorum. iki kez aldım sorunsuz, tek seferde, multi ve ilkinde vize ücreti bile ödemedim. lakin işlemler uzun sürüyor.
Yunanistan diyorum kesinlikle. Hatta birkaç gün önce başvuru yaptım, umuyorum iyi bir süre ile dönüş alırım.
/ 2