elon musk'ın şişirilmiş bir zeplin olması

sadece zengin kesime çalışan bir insanın bu kadar sevilmesini anlayamıyorum.ileride bir küresel ısınma bir dünya yok olumu gerçekleşse marsa gidecek %1 kesim buna sevinen %99 kalan kesim.adam dünyaya çalışıyor diyorlar,sana bana mı çalışıyor arkadaş.dünyaya bir faydası olacak olan kişi hala açlıktan ve susuzluktan ölen insanlar varken uzaya bilmem kaç bin dolara turist göndermez.oturur adam akıllı en başta açlıktan ölen insanları doyurur.onlara yaşama imkanı verir.Morgan Freeman'a göre insanlık, Afrikalı bir anne çocuğuna "Tabağındaki yemek bitecek!" diye bağırdığında kurtulacakyani bana gelipte elon musk elektrikli araba yapmışta yok marsa koloni kuracakmışta ne sikimi yapıyorsa yapsın.ama bana gelipte dünyaya çalışıyor demeyin çıldırıyorum.
iyide elon musk dedigin adam sadece mars projesinden ibaret degil ki efendim
mıçım ile güldüğüm başlıktır.
sen evinde otur, anca çay demle sonra kalk böyle bir başlık aç.
Elon musk bir çok özelliğe sahiptir. Kişiliği, kafa yapısı vs. biraz araştırılması gerekiyor diye düşünüyorum.

Sadece bir örnekle katılmadığımı belirtmek istedim; Dragon’un uzay istasyonuna gönderilmesi sırasında ve sonrasında kendisini asla ön plana çıkartmamış, sosyal medyada bile kahraman olarak astronotları hedef göstermeye çalışmıştır. Öncesinde elbette projenin tanıtımı vs. için çabalamıştır ve bunu da şişirilmiş olarak tanımlamak doğru mudur bilmiyorum.

‘Dünya’ya çalışmıyor’ konusu ise, kim dünyaya çalışıyor ki? Hangimiz çalışabiliyoruz dünyaya?

elon musk'ın şişirilmiş bir zeplin olması - elon-muskin-sisirilmis-bir-zeplin-olmasi-JXGWg
şişirilmiş bir zeplinden ziyade ateşlenmiş bir mekik olması daha mümkün olan sıradışı bir insandır
He anam he bi sen biliyorsun her şeyi dedirten başlık. Çocukluk hayalini gerçekleştirmiş ve benim gibi uzayla ilgili hayalleri olan birçok insana örnek olacak bir başarıya sahip adam sırf sen öyle sanıyorsun diye şişirilmiş ya da abartılmış olmuyor. Ayrıca meyve veren ağacın taşlanmasına iyi bir örnek olan bir başlık. Uzanamayacağınız ciğerlere murdar demekten vazgeçsek ya artık insanlık olarak?