ekşi sözlüğün danla bilic'i konuk etmesi

ekşi sözlük’ün ne duruma geldiğinin kanıtıdır.

danla bilic denen vasıfsızı konuk edecek kadar ne yaşadın be ekşi?
birden biz ettik sandım. dedim daha yeni başlamıştık her şey çok güzeldi noldu...
Herkesin sözlüğü kendine mazereti ile bir benzeri başlığımı sildiren hede.
ekşinin artık tüm gelirinin reklam ve popülariteden geldiğini unutup (reklam gelirleride düşmüş durumda), sadece kendisini elit sana bir grup yazar arkadaşamızın haklı/haksız tepki gösterdiği durumdur.
ekşi de artık o eski elit, top sakallı, fularlı, erkekler ve kültürlü, avrupa sanat gündemini takip eden, kafasına göre şarap içmeyip seçim yapabilen kadınlar bitti arkadaşlar.
zira artık bilgisayar her eve girdi maalesef.... o yüzden yadırgamayın, yarın ekşi reyting almak hit artırmak için bakarsınız hilal cebeci ye doğuş a hatta tostçu erol a ve diğer internet fenomenlerinede teklif götürebilir. zira burda ki amaç onların hayran kitlesinin bu söyleşiler, soru/cevapların olduğu gün siteye girip hit sağlamasıdır. yoksa biz soru soracakmışız falan filan bunlar hikaye, bu yüzden arada bizide üzmemek için nevşin mengü gibi konuklarda ağırlıyorlar.

not: şunu belirtmek isterim ekşi de yazarım, bok atayım ben yazar olamadığım için çekemiyorumda ondan böyle birşey girdim diye düşünmeyin istedim.
Biz de Aleyna tilki'yi davet edelim dedirten durumdur.
Ne yazık ki sosyal medya fenomenleri, insanları güldürmek ve bu sayede daha fazla kitleye ulaşmak adına gerçekten saçma ve gereksiz işler yapmayı, laflar kullanmayı alışkanlık haline getirdiler. İşe yarıyor mu? Evet, yarıyor. Malesef ki işe yarıyor. şöyle kaliteli mizah görmeyeli baya uzun zaman oldu. Olsa da yesek...
yazılanlar kadar olduğunu düşünmüyorum danla'nın, bi enes batur bi orkun muamelesi görmemesi gerektiğine inanıyorum. fakat ekşiye yakışmayan bir harekettir neyse ki ilgim yok.