düğün mü yurtdışı gezisi mi

cevaplanabilir entry
/ 4
4 saatte olsa bazı absürtlükleri çıkararak fazla abartmadan yapılacak bir düğün gayet makuldür çıkarılan absürt masraflar (bknz. halaydaki sarhoş kayınço) balayı programına eklenerek daha geniş bir balayı planlanabilir.
Evlenmeyi kesinlikle düşünmeyen biri olarak tabiki yurtdışı gezisi. Ki evlenmek gibi bir delilik yapsaydım bile düğün yapmaz yurtdışı gezisini tercih ederdim. Çünkü düğün pişmanlıktır, yurtdışı gezisiyse mutluluk.
net dünya turu. allah aşkına elalem evlendiğimi görecek diye insanları mı eğlendireceğim ben?
düğün olmazsa takı geliri %70 düşer.
makul fiyata bi düğün yapılıp arta kalan takılarla güzel bi yurtdışı gezisi yapılabilir
düğünü gereksiz detaylara ve aşırı kalabalığa boğmadan neden ikisi de olmasın diyorum.
düğün: çok para harcanan, yüzük atmaya varacak streslerin yaşandığı, başta kendiniz olmak üzere hiç kimseyi memnun edemediğiniz, akrabalarınızın zıplaması, dedikodu yapması ve yargı dağıtması için yapılan etkinlik.

yurtdışı gezisi: çok para harcanan, müthiş mutluluk verici, kendinizi ve partnerinizi inanılmaz mutlu edecek şahanella bir etkinlik.

nikahın gözünü seveyim, atın imzalarınızı gidelim buralardan. bırakın kınayı, halayı, klarneti!
aile arası bir nikah sonra ver elini ''kafa nereye biz oraya'' modu.
beyimi de alıp yurt dışı gezisine çıkmak en makulü gibi geliyor bana. ne gerek var düğündü stresti böyle şeylere. yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. düğün dediğimiz şeyin günümüzdeki tanımı. annenin/babanın dıdısının dıdısının gelip iki göbek atıp, iki kurabiye yeyip gelini ve damadı eleştirip günü kapattığı bir etkinlik. sözde gelin ve damadın en mutlu günü olan gün aslında ikilinin yaşayabileceği en stresli günlerden biri haline geliyor. yok onla görüştüm mü yok bunu çağırmayı unuttum mu vs vs. gerek yok böyle şeylere yapın sade ve sadece sevdikleriniz ile olduğunuz bir tören daha sonrasında dünyayı gezin, keşfedin, öğrenin. bakın görün ne kadar mutlu olacaksınız.
/ 4