dost

Şimdi tanım yapılması gereklidir format bu değil mi ama maalesef ki bunun tanımı yok . Açıklamak gerekli sanırım:
Başkası pilav yerken nasıl kaşığı daldırıldığında söven ama sevinen , kavga çıktığında birader benim işim vardı sen halledersin diyip 1 dk sonra en kallavi odunla ortada bitiverenler, tutturmuşlarda kötü gün dostu kötü gün dostu üzüntümüzde yanımızda değil önümüzde duran ama asıl Sevincimizde yanımızda olan, içmeye giderken büyük ihtimalle azıtıp aptallıklar yapılacağını bile bile kendisi az içip ayık duranlar , ateş çıktığında daha fazla odun getir diyip körükleyen söndürmekle uğraşmayan yenisi yapalım diyen , karşı cinsi (tercihe göre aynı olabilir saygımız var) illetinden kurtulunduğunda kendisininkini de bırakıp gelen varya hah işte ben buna derim .
Şey bir de sınav zamanlarında sebepsizce 4 kişilik okey masası kurulmasına vesile olanlar .
Dost dediğin senin için canını bile vermeye hazır olandır (senin de onun için)
gerçek adı "birleşik marketler" olan bim'de bulunabilecek süt ve süt ürünleri markasıdır. üretiminin yapıldığı/bağlı olduğu marka ise, muadil market zincirinde aynı ismiyle süt ve süt ürünleri bulunan aynes gıda sanayi ticaret a.ş.'dir.

fiyat performans olarak başarılı olduğu kadar başarısız olduğu ürünler de bulunmaktadır. seveni kadar sevmeyeni de çoktur.

bilhassa yoğurtlarında fark ettiğim durum uzun süre geçmiş olmasına karşın bozulmamasıdır. bu bozulmama, konan katkı ve koruyucu maddesinin fazlalığıyla açıklanmaktadır.

ez cümle: bim'deki pek çok üründe/markada olduğu üzere orta kalite bir ürün tedarikçisidir.
Yanınızda olması sizin seçiminize dayalı olan hayatınızdaki en önemli insanlardan biridir.
Bataklığın içine de batsan seni terk etmeyen, gereksiz sorular sormayan, yaptığın herşeyin sebebini anlayan, reflekslerini, tepkilerini çok iyi bilen, kaşınızın kalkmasından, duruşunuzdan ruh halinizi anlayan insandır. Rahatlatıcı unsurdur, fırtınalı denizde sığınılan gemidir.
Seçmekte özgür olunan nadir bireylerdendir. İyi gün, kötü gün ilişkisinin en anlamlı temsilcileridirler.