doğum haritası

Doğum yeri, tarihi ve saati gibi net bilgiler gerektiren, gezegen konumları hesaplanarak, analizler sunan, astrologların yapabildiği gelecek öngörümü.
İnternetten şu link ile güvenilir olarak bulabileceğiniz ve sizin sınırlarınızı ve yatkınlıklarınızı gösterebilen haritadır. Birçok insanın doğum haritasını inceleyip analiz ettim. Astrolojiye özel bir ilgim var. Kişinin venüsünde konuşlanan burcu ve evi ile sevme şeklini gösterirken, 10 evimizdeki burç ile kariyer ilgimizi kolaylıkla anlayabiliyoruz. Açıkçası bu zamana kadar kimin haritasını analiz ettiysem sonrasında bana astrolojiye olan önyargısının kırıldığını söylemekte. Çünkü sanılanın aksine astroloji size geleceğe yönelik laflar eden bir fal değildir. Size sizin kim olduğunuzu ve hangi sınırları aşarsanız kendinizi daha iyi bir noktaya taşırsınız onu gösterir.
doğum haritası bir kişinin doğduğu esnada bulunduğu konuma (enlem/boylam) ilişkin astrolojik tesir kabiliyeti olduğu kabul edilen güneş ve diğer gezegenlerin dizilimini ve bir birleri ile olan açılarını gösteren bir haritadır. bu haritalar kişiye özel olarak hesaplanır ve yorumlanırlar.
pozitif bilimlerle uğraşan tarafımı bir kenara bırakıp geçenlerde danışmanlık aldığım konu. öyle güzel tespitlerle karşılaştım ki guilty pleasure adayım olacak gibi
Kızların çok fazla anlam yüklediği erkeklerin pek umursamadığı haritadır.
Kişinin oluşan kişiliğinde etkili olduğu söylenen çoğu insan tarafından da zırva olarak nitelendirilen ve astrolog linçleten analizlerdir