çekilen en ilginç otostop

/ 2
Ben ve gezgin bir başka arkadaşım Bitlis'in Ahlat ilçesinde Abdurrahman Gazi türbesine giderken yokuş çıkmamak için kepçeye otostop çekmiştik. Kepçe operatörü da bizi kepçenin kepçesinde türbeye kadar götürmüştü.
Gezginfestten İstanbul'a dönmek için parmak kaldirdigimda, gelen aracın beni hamama götürmesi
adanada okula yürüyerek giderdik. bir sabah epey geç kalınca sabah bizim havalimanı yolundan at arabasına otostop çektim. Okula yakın beni götürdü. Gittikten sonra farkettimki arabanın bir lastiği de yokmuş üstelik
Hayatımda çektiğim ilk otostop. Binmemle inmemin üç dakikayı geçmemesi onu ilginç yapıyor. Ankara’daydım sora sora metroya gideyim derken yoruldum ve otostop çektim. Meğersem beş dakika kadar daha yürüsem metroya ulaşacakmışım.
Batum'dan Tiflis'e otostop çekerken gece 01:00 sularında bir araç durdu, şöför ehliyetiniz var mı dedi? evet dedim. geç dedi direksiyona, tabi bunlar zil zurna sarhoş. neyse koltuğa geçtim bir baktım ki araç otomatik... (O günde 4 kadın bizi zorla Ayder'e götürmüştü orada Ayder'e giderken para ödememek için bir süre kullanmıştım) hiç yoktan daha güvenli gideriz düşüncesiyle sürmeye başladım. adamın biri kenara çek bi ihtiyacımı gidereyim dedi. sonra işerken su kanalına düşünce komiğimize gitti.
Başka bir seferde de giresun>İstanbul destinasyonuna gidiyoruz aracı kullanan abi ılgaz dinlenme tesisinde çok yoruldum birazda sen kullan dedi.(Araç gene otomatik, böyle böyle otomatik araca alıştım) tamam abi deyip aracı kullanmaya başladım bu esnada da adam uyumaya başladı gözünü bi açtı ankara'dayız
Portekiz’de başıma geldi. Tam otobana ulaşmışken yol güvenliği beni durdurur, ardından polis gelir ve beni başka yola götürü. Polise otostop cekmis gibi oldum. Sonrasında ise iki saat beklemenin ardından bir çift beni alır ve ot ikram eder. (Tabii ki Kabul ettim 😒)
Ne var ki, bir Slovak arkadasım pornostara otostop çektiğini söylemişti. Daha sonra google’dan Teyit etmiş bulunyorlar kendilerini.
soğutuculu cenaze hizmet aracı içerde gülben ergen dinliyorduk ismet abiye selamlar
Kavaklı diye bir yerde okudum, Kırklareli'nden 14 km uzaktaydı. Biz buradan eve giderken çoğu zaman minibüs parası vermemek için otostop çekerdik. 4 kişiyiz, bizi alan çift bindiğimizde kavga ediyormuş adam karısı sussun diye almış bizi, biner binmez öyle söylemişti. Abla sustu mu peki? Hayır. Küfür kıyamet gidiyor, avazı çıktığı kadar da bağırıyor kadın. Biz dört kişi sıkışığız arkada zaten iyice ezilip büzüldük. Arabayı durdurup bizi indirdiler 5 dakika konuştular sonra tekrar binip devam ettik sessizce.
/ 2