burcun aşka etkisi

/ 3
Ya arkadaslar gercekten boyle bir sey var mi.hic inanmazdim ama sanirim herkes cocukken o burcun yorumlarini okudugu icin o kisilige burunuyor.karakter ilerleyen yaslarda oturuyo.burcun aska etkisi oldugunu dusunuyorum.ya birde kizlarin burclarla ilgilenmeside hosuma gidiyo.burcla ilgilenmeyen kizla olmaz yani.
Burç yorumu dediğimiz gök bilimidir. Gezegen konumları hesaplanarak yorumlar yapılır. Astroloji ile fazlasıyla ilgilenen biri olarak ülkemizin bu konuda oldukça geri olduğunu belirtmeliyim. Aslında her birey tek burcu taşımaz, Doğum haritası dediğimiz bir hesaplama yöntemi vardır. Doğduğunuz saat, tarih, yer (enlem-boylam) hesaplanarak yorumlar yapılır. %100 doğruluk payı vardır. İnsanlar bilmediği şeylere inanmaz :)
ben inanıyorum valla akrep burcu kadını ile balık burcu kadınını aynı kefeye koymak büyük bi yanlıştır
inanmamak için olmadığını ispatlamak gerektir. peki inanmayan bireyler inanaların gördüğü ne görmüştür de inanmamayı tercih etmişlerdir. tam tersi inananlar için de geçerlidir. velhasıl ne tam manası ile var denilebilir ne tam manası ile yok denilebilir. bu bireylerin ona yüklediği anlam derecesinde değişkendir. ben pek anlam yüklemeyen taraftanım ama genede bir hatun kişinin burcuna bakmadan edemem.
edit:
klavye azizliği düzeltildi.
Bu konuyu araştırmaya 'öyle saçma şey olur mu para tuzağı bunlar' amaçlı başladığım halde okuduklarım ve kendi benliğimle olan tutarlılığı sayesinde ilk amacımla tutarsızlığa düşmemle komik bir hal almış konu...
her defasında yay burcu kadını ikizler burcu erkeği arasında ne yaşanıyorsa her defasında farklı kişilerle aynı aynı şeyleri deneyimlediğim için kesinlikle artık inandığım etki
Ateistim ama aslan kadınıyla olan cinsel uyumun şimdiye kadar hiç sapmaması düşündürtmüyor değil.
/ 3