bugüne kadar yenilmiş en boşu boşuna dayak

bir astsubay arkadaşla, bir konuda konuşmak amaçlı 31 Ekim 2019 tarihi akşamına buluşma kararı aldık. Akşam buluşma olmadan yarım saat önce arkadaş aradı ve "Lefkoşa'da işim çıktı, oraya gideceğim gel orada konuşuruz" demesi üzerine tamam dedim. Evimin önüne beni almaya geldiğinde bir de ne göreyim, arka tarafta süslenmiş püslenmiş makyaj yapmış ve kendisini değişik şeylere boyamış 2 tane hatun kişisi. Arabaya bindikten sonra öğrendim ki "halloween" o güne denk geliyormuş ve Lefkoşa'da halloween kutlamaları varmış. Kızları oraya bırakıp konuşacakmışız. Tabi öyle olur mu?

Arkadaşlar arabada gidene kadar 2-3 bira içtim, sonra lefkoşa'da hengamade arkadaşlarla birbirimizi kaybettik ve biralar bendeydi o esnada 2-3 bira daha içtim, sonra buluştuk ve gidene kadar kaç tane içtim hatırlamıyorum ama 7'den sonra saymayı bıraktım.

Dönmek için araca doğru ilerlerken yanımızdaki gerizekalı bir kız bira şişesini uzaktan çöp kutusuna fırlattı ama yere düştü kırıldı şişe. Orada da 8 erkek oturuyordu, burayı siz mi temizliyorsunuz falan dediler özür diledik gittik derken arkamızdan siz niye küfrediyorsunuz diye saldırdılar. O esnada 4 kişi astsubay arkadaşa 4 kişi bana geldi, bana gelenler arasından birisi koştu koştu koştu sonra uçtu ve yumruğu indirdi ancak alkolün etkisiyle bir şey hissetmedim ve oradan ayrıldık.

Sırf bir kevaşe bira şişesini çöp kutusuna fırlattı diye suçsuz yere yumruk yedim, bir kaç hafta gözümün altı mor gezdim.