beşiktaş kahvaltıcılar sokağı

/ 3
avrupa yakası öğrenci kesiminin haftasonu uğrak yeridir. kahvaltıcıların mekana daveti aşti' yi hatırlatır ya da esenler otogarını.

saat 3' ten sonra kalabalığın yerinde yeller eser.
istanbul'a pişi ve salçayı aynı kahvaltıda buluşturabilen yerdir. sabahları adım atacak yer bulunmaz.
üniversitelilerin öğlene doğru gelmeye başlayıp hunharca kahvaltı kuyrugu bekledıkten sonra yemek yıyebıldıklerı bol cesıtlı kahvaltıcıların bulundugu sokak.
çok defa gidipte sürekli kalabalıktan dolayı sokağın biraz daha uzağında ki mekanlara giderdik.bir keresinde oturupta kahvaltı yapma fırsatım oldu.inanın en güzel kahvaltı da gelse her çeşidi de hazırlasalar benim gibi güzel kahvaltı hazırlayamazlar.

Yani diyeceğim şudur ki, öyle bir hevesle koşa koşa gidip her haftasonu kahvaltı yapılmaz.İstanbulda yapacaksanız kahvaltı gidip doğa içinde bir yer bulun.ama öyle bir yere gitmek için de en az 2 3 saat gitmek gerekebilir.
Bir şey ne kadar pahalıysa o kadar güzeldir tezinin çürütüldüğü yer
gereksiz abartılan, kahvaltı için sıra beklenen dandik yerleri barındıran sokaktır. ucuz diyeni yakarım ucuz falan da değil ayrıca.
eskişehir'e gelin de kahvaltı görün dediğim manyak gibi kazık ve kalabalık olan sokak.
hafta sonları deli gibi sıra beklenilen ve fiyat-performans olayını asla hiçbir mekanın karşılamadığı birçok kahvaltıcıyı içinde barındıran sokaktır. tuhaftır ki birçok insan burada kahvaltı yapabilmek için saatlerce sıra bekler. sokakta yürürken sizi birçok kahvaltıcı çalışanı zorla içeri almak ister. tavsiyem hafta sonları gitmemenizdir. evinizde oturup uzun uzun kahvaltı keyfi yapmak çok daha güzel.
/ 3