ben sevgilimin malı olmaktan memnunum diyen kadın

(bkz: şeyma subaşı)

kişinin kendisi hakkında yorum yapmayacağım ki olan biten yıllardır ortada. asıl sıkıntı bu kadının toplumdaki popülerliği, sosyal medyada takip eden milyonların olması. türk kadınına örnek olması demek içimden gelmiyor ama ne yazık ki bu yolu en güzel ve kolay yol olarak belirleyip o yönde ilerlemek isteyen, bu kadını kendine rol model alan ciddi bir kitle var. asıl sıkıntı bu.
ulaşabileceği imkan gücü çok yüksekken bir kadın bunu düşünebilir, yargılamam. elindeki imkanlara eğitimle ya da aile kurarak ulaşamayacağını o da biz de biliyoruz sonuçta. buradaki sorun kişinin söylemi değil, tepkim de düşüncesine değil. dediğim gibi yargılamıyorum hatta normal kabul ediyorum. tepkim bunu düşünceyi örnek alacak, ''büyük bir kesim'' varken toplum içerisinde, konuşmasını bırakın her hareketi olay olan birinin bu tarz açıklamasının herkesin gözüne sokulması.

biz daha toplum olarak kadınlarımızın çoğuna düşüncede birey yaşantıda birinin adı konmamış malı oldukları için (bkz: istanbul sözleşmesi)nin doğruluğunu anlatamıyorken bu açıklama her yerde manşetten veriliyor.
Erkeklerin altına yatarak o kadar lüks hayat süren çoğu kadının seve seve söyleyeceği bir sözdür. Hatta ve hatta tam tersi durumda da rahatlıkla erkeklerin çoğu söyler bu sözü.
hayatının tamamı, ana merkezi para olan bir insan için çok normal bir söylemdir. zaten bu şekilde buralara gelmiş biri için bunu itiraf etmesi yadırganacak bir konu değildir.
Kendini hayatındaki erkeğin vicdanına bırakmış onursuz, gurursuz kadın.