ben fero

rap müzik sanatçısı.

1991 yılında Almanya’nın Bonn şehrinde dünyaya gelmiştir. Gerçek adı ferhat’tır.
hem rap müzik ile uğraşıyor, hem de havalı ve değişik bir tarzı var. Kendi saç ekim şirketinde pazarlama ile uğraşıyormuş rap müzik yapmadan önce, o beni bir miktar şaşırttı.
sözler çok kötü,müzik kötü,autotone kullanıyor ve çok rahatsız ediyor. sevmedim sevemedim
Revaçta olan yeni nesil rapçi. Oldschool kesimden büyük tepki toplasa da instagram üzerinden yaptığı açıklamada (kaldırmış link koyamadım) kendi halinde takıldığını, kendini kimseden üstün görmediğini ve gelen tepkilere hak verdiğini belirtmişti.

Yaptığı müziğe gelecek olursak; Tepki, Ben Fero için Ludacris örneğini vermişti. Herkes sokağı anlatmak, uzun yıllar rap yapmak veya lirikaliteyi yüksek tutmak zorunda değil. Uzun yıllardır rap dinleyen birisi olarak zamanında ne lirikal ne müzikal anlamda bomboş şarkıları yapanlar rapçiyim diye dolaşmıştı ama Ben Fero kadar tepki görmedi. Çünkü onun kadar yükselen olmamıştı. Kaldı ki yaptığı müzik 'rap' ana başlığı altında olduğu için diğer rapçilerin de yükselmesine katkısı bile olur.

Sonuç olarak yolu açık olsun, ileride kendisini daha iyi yerlerde görürüz umarım.
berkcan güven ve ezhel'in desteğiyle bugünlere gelen yeni nesil müzisyen. trap yaptığını iddia ediyor. iyi de dinleniyor fakat başarılı mı? başarı dinleyici sayısıysa, evet. sezen aksu'nun yanında demet akalın ne kadar başarılıysa o kadar başarılı.
İlk başta bu ne biçim şarkı deyip daha sonra ezberlediğim şarkıları olan şarkıcı.
şarkılarını ilk dinleyişte pek hoşlanmasanda 3. dinlemeden sonra dile dolanan rap şarkıcısıdır. kesinlikle son dönemin en başarılı kişilerinden
İlk dinlendiğinde ne dediği anlaşılmayan fakat zamanla sevilen rapçidir.