batum

/ 3
En rahat yapılan yurt dışı gezisi, hem yakın, hem de sadece kimlikle girilebiliyor ama çok bi beklentiniz olmasın :)
Sadece kumarhanelerinde sabahlamak için gidlebilecek bir karadeniz şehri.
Canım ülkemizde gitmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum (:
Fiilen 82 olmuş, gavur elinin Türk kaynayan vilayetidir.
Sokakta yürürken gördüğünüz her 2 insandan 3'ünün Türk olma olasılığı yüksek şehir.
Sarp kapısına gidene kadar dağ bayır aşıp, kapıyı geçince geniş düzlüklerle karşılaşınca "Vay avs adamlar çok güzel yerden sınır çekmiş" dedirtir.
Ha bir de seks turizmi için tavsiye edilmez, zira bizimkiler gide gele piyasayı memlekete eşitledi.
kara yolu ile giriş yapıldıktan sonra dikkat edilmesi gereken şehir. Altında güçlü fordları olan trafik polislerinin affı yok.
3 gün önce batuma artvin üzerinden giriş yaptım. gidene kadar insanlar beni uyardı dikkat et dikkat et. sınır kapısını geçtim, oradaki türk abiler uyardı. insanlar orada türkleri dolar işareti olarak görüyormuş. mekanlar baya tehlikeliymiş. 5 tane ülke gezdim tereddütüm olmadı ama girerken korktum. tabi gece hayatı v.s tarzı alışkanlığım olmadığı için sıkıntı çekmedim. günibirlik gezip geri geldim.

Edit: imla
EN az 500 kez uyarıldık. Yani ikaz anlamında. Dikkat etmeniz gereken şey sadece girişte verilen kağıdınız. Gece hayatı da gazinoları da gayet güzeldi. Plajı, insanları vs. Sıcaktı. Anladım ki Türkiye’den daha korkunç bir ülke Yok.
marsilya gerçeği olduktan sonra vıza gelen korkutuculuk. böbrek alıyorlar böbrek.
3 ay önce gittiğim, güzel ama gece hayatını yöneten insanların gerçekten karanlık ve çirkin olduğu şehirdir.Striptiz cluba girip kadınları görüp salyalarımız aktıktan sonra bir Türk'ün gelip ''oo gençler öğrenci misiniz ?
20 LARİ biraların tanesi'' deyince koşarak kaçtığımız yerdir.
Poğaça türü şeyleri yapan yerel yerlerine gitmenizi tavsiye etmiyorum.Bir kız benimle konuşurken bayağı sakalıyla oynayıp sonra da hamur yoğurdu!?
Ayrıca marketlerdeki yaş pastalarına bayılıyorum ulan ! !! !
Gece iki kız başımıza gezicez deyince hocanın bizi neden bırakmadığını anladığım başlık. Bana sorarsanız pamuk şeker gibiydi.
/ 3