barış özcan

/ 2
YouTube’da gönüllere taht kurmuş bir hikaye anlatıcısıdır. Keşke abim olsadır.

Şöyle de bir motivasyon videosu vardır ki kimseninkine benzemez.
Bi bakın derim
çöplüğe dönmüş youtube'ta kaliteli içerik sunan ender youtuberlardan biri.
ufuk açan, hayran bırakan, asla sıkmayan, sabaha kadar izlenebilecek, youtuberlık çıtasını dağlara çıkarmış olan abimiz
tipik bir kişisel gelişimcidir. dünyada ki kişisel gelişimciliğe türkler "insan olmak en önemli şey arkadaş" üzerinden geyikleride eklemiştir. ekmeğinde olan bir postmodern türk kişisel gelişimcisi gibi bir şey. yok filozof yok dahi diyerek bok yemenin lüzumu yoktur. bu işten para kazanan bir dayı ekmeğinde işte aman aman övülecek veya yerilecek bir tarafı yok. özellikle özel üniversitelerin getirdiği tiplerde aynı benzer geyiği çevirirler.
son videosu youtube'un dibi ile gönülleri fethetmiş olan hikaye anlatıcı.
Kim lan bu erol egemen diye diye bir süre ismini duyduktan sonra merak edip baktım kendilerine.
Adam gerçekten iyi abi. Saçma salak konular seçip, geri zekalı gibi videolar hazırlayan youtube'rların yanında parlayan bir yıldız gibi. En azından harcadığınız zaman boşuna gitmiyor.
Güzel Türkiyemin en nadide insanlarından. Gerek değindiği konuların mükemmelliği gerekse o konulara göstermiş olduğu ilgi ve önemi elimizden geldiğince eşe dosta duyurmalı. Hak ettiği değere ulaştırmamız çok güç olsa dahi bir nebze yaklaştırmalıyız. Yaşasın sanat, tasarım, teknoloji ve daha bir sürü şey.
İlk zamanlar severek takip ettiğim ve daha sonra yavaş yavaş soğuduğum youtuber. Salak saçma insanlara göre yine iyi içerikler çıkarıyor. Buradan başarılarının devamını dileriz.
Kendi evinde kendi kamerası, kendi ekipmanı, kendi konusu ve kendi anlatımı. Herşey ona ait, diğer ünlü youtuber'lar yarım milyon izlenme alabilmek için deli gibi çalışıp, 5-10 kişi bir hafta efor sarf ederken o herşeyi tek başına yapıyor(animasyonları dahil) ve işin komik tarafı asıl mesleğinden arta kalan zamanla bunu yapıyor. Videolarından gördüğüm kadarıyla da çok iyi bir babadır kendisi.
Son zamanlarda tanıdığım ve içeriklerini fazlasıyla beğendiğim Youtuber.
/ 2