astrolojiye inanmak

konuşması zevkli bir konu olmakla beraber ciddi ciddi gerçek yada gerçeğe yakın olduğunu iddia edenleri anlamakta güçlük çekiyorum. bana göre astroloji dediğimiz şey bir inanç sistemi, bir öğretidir. yani dinlerden pek bir farkı yoktur, hiçbir bilimsel, deneysel bir tarafı yoktur. astrolojiye inanmak kimseyi cahil yapmıyor, yanlış anlaşılmasın. geçmişten gelen kültürel bir alışkanlığı devam ettiriyorlar sadece. bilmem kaç milyar tane gezegen varken sadece jüpiter'in merkür'ün size ve ilişkilerinize etki ettiğini düşünmek zaten başlı başına mantıksızken bunu bilim ile ilişkilendirmek epey komik bir durum. eğleniniz, kendinizi mutlu ediniz ama bunu bilim çatısı altında birleştirmeye çalışan şarlatanlara lütfen müsamaha göstermeyiniz.

değerli arkadaşlar, birini tanımak istiyorsanız onunla konuşmayı, onun hareketlerini gözlemlemeyi, yaşadığı ve büyüdüğü çevreyi anlamayı deneyin.

ayrıca size 1 günlük değil, 3 günlük değil, 7 günlük değil, 1 aylık veya 1 yıllık hiç değil, taaam 1 ömürlük falınızı sunuyorum.

buyruuuunnn
reel hayatta karşılığı bulunmayan, laf olsun torba dolsun veya kadınları etkilemek amacıyla konuşulan sohbetlerdir genelde. Ciddi ciddi ilgilenenlerin akli melekelerinin yerinde olduğunu düşünmüyorum.
öyle şeylere inanıyor ki insanlar keşke sadece astrolojiye inansalar. zaten ateş, su, toprak, hava burçları diye ayrılmasından ne kadar ilkel olduğunu ayıkmış olmak gerekir. o kadar eskiye dayanıyor ki sadece 4 tane element var sanılıyor.
İnanmak genelde bilgiye ihtiyaç duymadan da gerçekleşen bir durumdur. Fakat astroloji köklü bir ilimdir. Yani salt kadınları etkilemek ya da fal niyetine kullanmak için inanıyorsanız lütfen inanmayın çünkü astroloji bir inanç değildir.