aşk uğruna katedilmiş en uzun yol

/ 9
Hatun'un biri vardı beyaz rusyada deli ediyordu benı. 1 sene instagramdan konustuk begendik fotolaştık. Herşeyi instagram üzerinden yaptık...
Sonra aldım bileti geliyorum dedim.
Engelledi.
Bu mudur aşk dedim. Mecnunden beterdim. Beyaz rusyaya gelicektim daglar tepeler engel değil dedik. rekoru kırıcaktık. Bileti açığa aldık.
üniversite zamanımda edirne->eskişehir. ancak yolculuk bununla sınırlı değildi çünkü o yola çıkabilmek adına para biriktirmem gerekiyordu ve dışarıda bir şişe su bile içmeden para ayırıyordum, yeterli birikim oldukça gidiyordum bu yolu. bununla da yetinmedim tabii, sınav dönemleri günlük 10-12 saat ders çalışarak ortalamamı yüksek tuttum ve 3,87 ortalama ile eskişehir anadolu üniversitesine yatay geçiş yaptım, bir daha o yolu gitmem gerekmedi :) merak eden olursa söyleyeyim, hala beraberiz :)
isteyerek giden var mıdır bilmem, ama gönderilen çok olmuştur; Cehennemin dibi'dir.
sevgili uğruna katedilmiş en uzun yoldur.
yaklaşık 1000 kilometredir benim için. değdi mi değdi belki gittiğim gün için yan yanayken ama unutulmayacak bişey var uzun mesafe ilişkisi yürümüyor. ilk uzun mesafe olduğunda yani 3 sene önce başka bir sözlükte 'uzun mesafe ilişkisi' hakkında yazılanlara bakıyordum. her kötüleyene eksi verip yok benim ilişkim sürecek diyordum hatta aynı böyle yazan birine bile. neyse inception'a dönmeden. başlangıçta iyiydik güzeldik olur diyorduk sonuçta dayanacağımız 2 sene. işte öyle olmadı. ayrılır ayrılmaz yeni bir sevgili yaptı yetmez gibi seni hiç sevmemiştim ayakları başladı. diyeceğim o ki yol yakınken ya dönün bu sevdadan yada yanına gidin her şeyi bırakıp yada o yanınıza gelsin. mesafenin araya koyduğu tek şey yollar değil.
Kırşehir'e gitmiştim haritada yerini bilmeden. İtiraf et sende bilmiyorsun yerini
/ 9