arpenaz 2 kişilik çadır

almayı düşündüğüm çadırdır. dayanıklılık konusunda yardım edebilecekler mesaj atarsa sevinirim
arpenazın, 2 kişilik çadır modelleridir. decathlonda satılır. 3 modeli mevcuttur.

arpenaz 2: çift tenteli bir çadırdır. ben de bir tanesine sahibim. iç alanı ufak, fiyat performans çadırıdır. rüzgara karşı hassas olsa da, kış koşullarında fiyatına göre başarılıdır. bolurail kış kampında kullandım ve herhangi bir problem yaşamadım. yeni kamp yapmaya başlayan insanlara tavsiye ederim. 2.2 kg ağırlığındadır. 89tl idi fiyatı.

arpenaz 2+: arpenaz 2'nin, iç alanı biraz daha geniş, çift kapılı ve bagajlı versiyonudur. havalandırması arpenaz 2 ye göre daha iyidir. fakat arpenaz 2 ye göre daha fazla yer kaplar, daha ağırdır. yanlış hatırlamıyorsam 2.8kg idi. 159tl idi fiyatı.

arpenaz 2 fresh and black: arpenaz 2' den biraz daha geniş, içi ısı yalıtımlı çadır modelidir. ısı yalıtımından kastım, güneş ışınlarından etkisinin azaltılması için siyah bir kaplama ile kaplıdır içi. bu yüzden hep karanlıktır içerisi. uyumak için ideal, fakat o karanlık beni darlıyor, kullanamıyorum. klostrofobiniz varsa tavsiye etmiyorum. fiyatı 189tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
taşıması kurması toplaması kolay başlangıç çadırı.
yazın çok sıcak havalarda üzerindeki örtüsünü açsanız dahi sıcaktan yakar, kapı yı açıp kafayı dışarı verdiğinizde ancak uyursunuz. içeriye kesinlikle rüzgar almayan bu yönüyle mükemmel olan bahar ayları için düşünmeden alınabilecek çadırdır.
kamp yapmaya karar verenlerin ilk alacağı çadırdır. sonra abileri fresh and black'e geçilir.
interrail grubunun resmi çadırıdır almayanı dövüyorlar.
2 kişilik olup ama genelde 1 kişinin sığması dramını yaşatan efsane çadır
Yakın zamanda yapacağım İran gezisi için elimizde bulunan tek çadır ve içine 3 kişi sığmayı planlıyoruz ..

Fiyat performans olarak biraz performansı esnetebiliriz galiba ?
iki kişilik olarak geçer ama asla iki sırt çantası ve iki kişi olarak rahat kalamazsınız. genellikle tek kişilik olarak kullanılır. eskiden kullanıyordum ama artık içinin çok küçük olması sebebiyle içimin darlandığı, rahat edemediğim ve değiştirdiğim çadırdır. seviye atlayıp (bkz: arpenaz fresh and black) çadırını aldım.
"Fiyatı uygun başlangıç çadırı" diye almayın. Elbette bir üst modellerine kısa sürede geçmek isteyeceksiniz.
Arpenaz 2 fresh&black için yazıyorum. Minyon iki kişi yoklukta idare eder, sığar. Biraz iri bir kişi sığamaz.
Minyon ve tek kişi olduğum için çok rahat ettiğim çadırdır.