aliexpress

/ 2
Çinli alışveriş sitesidir. Dünyanın her yerine ücretsiz kargo ile ürün göndermektedirler.
birkaç ürün sipariş etmiştim tek sıkıntısı 1 buçuk ay gibi bir süre zarfında elimde olması oldu. birine özel bir gün için hediye almak istiyorsanız buna dikkat etmelisiniz.
doların hızla yükselişi sebebiyle uzunca zamandır uğramıyorum sitelerine çünkü o kadar ilgi çekici ürünler var ki 1-2 dolar birikince dağ oluyor.
Arkadaşlar burdan alış veriş yaparken gönderi takipli yapın..sakın takipsiz gönderi ile almayın.seçmeyin. 3 ayda 5 ayda gelir. hiç bir yerde göremezsin kargonu. türkiyeye girince gonderi takipsiz olanlara sela okunur. çok dikkat edin buna...
kazıkçı esnafın kabusudur.türkiyede 150 160 tlye alacağım eldiveni 10 dolara aldırandır.
Bugüne kadar 13 ayrı siparişim oldu kendilerinden. Hepsi Türkiye'nin yarı fiyatından daha ucuza geldi ve en geç 3 hafta içinde elime ulaştı.
Takılarını çok seviyorum ben bu sitenin. Burada az kazık değil güzelim kolyeler yüzükler yanından bile geçemiyor insan. Hele burada 80 lira olan sütyeni 1 dolara sipariş edip inanılmaz kalitede gelince diyecek söz bulamıyorum gönlümde arşa çıktı artık.
doların bu denli artışıyla beraber uğramaya çekindiğimiz sitedir.
Dolar'ın ocakta 4.10 u görmesiyle birlikte türkiyede kullanımı bitecek site
Kizarkadasima elvenstar kolyesini almak istiyodum orjinali turkiye de 270 liraydi sonra aliexpress ten 3 tl ye mal ederek hem elvenstar i hemde lorien yapragini almistim o gun bugundur ne alcaksam basta aliexpress e bakarim
Kaktüs tohumlarım gelmedi. Parami nasil geri alabilirim ?
Aras kargo ile anlaşma içerisindeler kargolarınız artık 5 günde gelecek diye sloganları vardı
/ 2