a101

/ 2
Arada saçmasapan indirimleriyle bilinen, bim tadındaki süpermarket zinciridir.
Hiçbir zaman bim samimiyetini vermeyecek marketler zinciridir. Ayrıca Pizzasi berbattı.
ucuzcu market olarak yola çıkıp büyük zincirlere heves etmiş ama ikisi de olamamış havası olan, samimi gelmeyen marketler zinciri.

bildiğim kadarıyla 2018 itibarıyla türkiye çapında en çok mağazaya sahip market unvanını elinde tutmaktadır.

denk geldiğim kadarıyla bunlardaki son tüketim tarihi yakın ya da geçmiş ürünü kasada ittirmeye çalışmak gibi genel bir kural var. buna çok dikkat etmek lazım. yeri geliyor et, yoğurt gibi ürünleri dahi kaç saat kasa kıyısında sıcakta tutup "bu indirimde çok güzel ürün" diye itelemeye çalışıyorlar. stt'den dokunmasa dahi orada beklerken ürünün zarar gördüğünü tahmin etmek zor değil.
Bimden daha iyi ürünler satan aktueli de iyi olan marketler zinciri ha bimden de daha samimidir.
perşembe günü aktüel ürünleri (elektronik, araç, ıvır zıvır) ile popüleriteyi yakalamış zincir bir market.
Orta bölüm pazar yerine dönen marketler zinciri. Severiz samimidir. Çalışanlarıyla iletişimi sıkı tutmak gerekir ki stok sınırı olan bi ürünü akşamdan size ayırsın
rezalet olan ve insanlara yiyecek adı altında silikonlu gıdalar satarak insanları zehirleyen marketler zinciridir.
Yılda iki kere falan yoğurtlu jelibon getirterek kalbimi çalan market zinciri çevremdeki üç dört marketteki tüm yoğurtlu jelibonları alıp onlar bir daha getirene dek stokluyorum.
bim'den sonra nedense daha da kaliteli gelen marketler zinciridir.
benim için bim in yerini almak üzeredir. çünkü birincisi artık bim fiyatları arttırdı. ikincisi de bim in saçma sapan markaları haricinde burada güzel markalar da çok var. en son kurban fiyatlarıyla beni benden almıştır a101.
/ 2