24 haziran 2021 aziz yıldırım basın toplantısı

uzun süredir sessiz olan fenerbahçe'nin efsane eski başkanı aziz yıldırım'ın ağzını açıp gözünü yummasıyla mevcut başkan ali koç'a sağlam giydirdiği toplantı olmuştur. toplantının tamamı şuradan izlenebilir.
Aziz Yıldırım 3 yıl önce seçimi kaybettiğinde başkanı olduğu kulübün otoparkından kaçıp çok uzun zamandır ortalıkta görünmedikten sonra tam seçim haftası konuşarak saçmalamıştır. çok yüksek faizler ile kredi alıp kulübü batağa sürükleyen, ölü topçulara yüksek maaş veren, Alper Potuk denilen ayaksızın sözleşmesini giderayak 4 yıl daha milyonlarca dolara uzatan, başkanlığının son üç yılı şampiyonluk görmeyen kendisi değilmiş gibi şimdi ben fenerbahçe'nin ta kendisiyim diyerek uzun süre iktidarda kalan kişilerin iktidarı kaybettiğinde yaşayacağı durumu özetlemiştir. Yaptığı nefret dolu ve birçok yanlış Bilgi içeren toplantı kendisi için gönlünde iyi hisler besleyen ve Efsane Başkan diyerek saygı duyan birçok taraftarı da üzmüştür. Bugüne kadar yaptıkları için teşekkür ederiz ama sayın başkan gidip artık güvercinlerini beslesin lütfen.
Edit. Marcelo, Sergio Ramos ve Dzeko'yu al diyerek FFP'den bihaber batak üzeri batak vermenin kendisi için sıkıntı olmayacağını gösterdi beyefendi.
özlemişiz böyle performansları dedirten toplantıdır. sen var ol büyük başkan.*
--- spoiler ---
ben sokakta büyüdüm. bilye atıyodum, oynuyodum. sen pamuklara sarılarak büyüdün. ben çok dayak yedim...
--- spoiler ---

ağlama başkan, beni de ağlatacaksın.*