17 haziran 2020 ekrem imamoğlu taksi açıklaması

ibb başkanı ekrem imamoğlu: “istanbul halkının, taksi ihtiyacı olup olmadığına karar verecek makam, bağcılar oto galerisi’ndeki birkaç taksi galericisi değildir”

ibb başkanı ekrem imamoğlu: “sakın bizi başka şeylerle tehdit etmeye çalışmasınlar. plaka fiyatları ile geçim sağlayan rantçılara bu süreci kurban etmeyiz, ettirmeyiz. istanbul'da düzeni bozucu bir fiile giren her şahıs, karşısında devleti bulacaktır.”

İBB Başkanı ekrem imamoğlu: “Evet, biz esnafımızla, esnafımızın gerçek temsilcileriyle, odayla oturup bunları tartışıp konuşacağız. Neyi konuşmadık ki bunu konuşmayalım; elbette konuşacağız. Ama kimse kendi çıkarı üzerinden hareketle bizi kısıtlamaya kalkmasın.”

kaynak
Taksicilerden Ekrem İmamoğlu'na tehdit: “Esnaf eski esnaf değil, anında İstanbul’u kitleriz“ minvalinde bir karşılık gelmiş.

İstanbul’da eski İstanbul değil yahu... herkes ali kıran baş kesen olmuş. Hayır bir de tüm İstanbul’u kapsayan bir tehdit, kim kime gebe bu işte?!


Bkz: İmamoğlu’na tehdit
adalardaki fayton mafyasına çöken başkanın, mafya haline gelen taksicilere karşı yaptığı açıklamadır. bunların da tepesine çöküp, tek-el oluşlarını yok ederse, gönlümde bir daha taht kuracaktır. paranla, özel ulaşım hizmeti almaktan çekiniyorsun. acaba şoför beyefendi beğenir mi rotamı, acaba sigara içmesine izin vermezsem beni keser mi diye düşünüyorsun.
Taksi sahipleri hariç herkesi mutlu eden açıklamadır.

Basgan az yumuşak vur böyle ölürler.