youtube

/ 3
Reynmen ft. Veysel Zaloğlu - Voyovoy - https://youtu.be/hhjAQURNFgA

Bence adamlar yapmış.
Güzel bir mecra fakat hep içimde bir kuşku var. Yakında kanallarda dizliler vs yerine “şok şok şok Şükrü Rüştü’ye meydan okudu diss attı” filan ergen ergen şeylere umarım maruz kalmayız. Onun harici yeni yeni şahane müzisyenler tanıdığım güzel bir sosyal platform
Youtube diyince kafamda yankılanan hipinizi mirıbı ırkıdışlır cümlesi. Ve cover videolarımın olduğu yuput kanalıma abone olmayı unutmayın link https://www.youtube.com/channel/UCqCdS9CMs9AEDPGr0P53AZg
Pişmanlıktır,keşke gireydik zamanında biz de bu işe dedirtir hep.Bir anda ortaya çıkan yeni meslek mesela bu yutıbırlık çok ilginç bence kimse tahmin etmezdi böyle bir meslek olacağını(meslek diyorum çünkü bence artık bir meslek) gelecek dünyaya ayak uydurup yeni şeyler türettiğimizin örneklerinden biri,yakında okulda çocuklara büyüyünce ne olacaksın diye sorduklarında youtubeeeeeeeer diye bağırdıklarını göreceğiz gerçi şuanda da görebiliriz.
senelerdir içerik üretmeyi planladığım ve ilk defa bu sene üşengeçliğimi yenipte insanlara gezilecek ve lezzetli yemek yiyebilcekleri yerleri tavsiye ettiğim platform. daha tanınmasamda ilerde birgün bizimde değerimiz bilinir inş.
Görkem güleç https://www.youtube.com/channel/UCnDVsn7_P1DZS0aLtWtjb1w
sanırım şu an aklıma gelen bir fikirle başlasam milyon tıklanabilirim bir kaç ay sonra fakat biraz idealist ve garip biri olduğum için başlayamam denilesi bir platformdur.
zamanında metacafe ve dailymotion ayarında olup google tarafından alınıp ödül sistemi geliştirildikten sonra uçuşa geçen video portalıdır.
yeni haliyle eski halini mumla arayan site. yahu 2005de kuruldunuz 2007de mis gibiydiniz. videolar rahat açılırdi. kalite sorunu olmazdı. ayrica internetimin yavas oldugu donemde baslatirdim videoyu beklerdim 2-3dk tamamen dolardı. sonra kasmadan kesmeden rahat rahat izlerdim. e simdi noldu da yeni adetler edindin? acıyorum 1080p videoyu. 2dk durdurup videonun tamamını doldurup izlemek istiyorum rahat rahat. gidiyor olmayacak yerde bekleyip yüklemiyor. naptin be youtube baba??


ayrıca öneri sistemi son birkaç aydır gerçekten leş seviyede çalışıyor. defalarca ilgilenmiyorum denilen videolar, kanallar öneriliyor. yav istemiyorum görmek çok mu zor bir istek bu? şu kanal nasıl 100k oldu bu kanal nasıl 1 milyon oldu diye sorulan soruların cevabı bu işe yaramaz öneri sistemi tümüyle. şu öneri sistemi daha mantıklı bir şekilde çalışsa misal twitterda olan keyword girip sessize alma gibi bir özellik eklense yemin ediyorum 50k üstü leş tüm kanallar dibi görür. tabi bu işlerine gelir mi? gelmez.
seyahat videolarını beğendiğim kişiyi aklıma getiren platform. youtube'da bir çok kişiyi takip ediyorum ve bu kişilerin hiçbiri boş beleş insanlar değil. içerikleri için emek veriyorlar ve bu benim hoşuma gidiyor. onlardan biri de şu arkadaş.

ozlem keşifte youtube kanalı
/ 3