virüsün 2. dalgasının gelme ihtimali

cevaplanabilir entry
yeni normale nasıl bakıyorsunuz merak ediyorum? ya da siz ne diyorsunuz ismine? ben normalleşme süreci başlasa da korkuyorum ve çok mecbur olmadıkça dışarı çıkmamaya, çıktığımda gerekli tedbirleri almaya gayret gösteriyorum ve uzunca bir süre dışarıdan yemek yemeyi doğru bulmuyorum, cafeler çok çabuk dolmadı mı sizce de? evet herkes kurtulmak istiyor bu süreçten, hatta bıktı... ama arkadaşlarım servislerde çalışıyor ve bu dönemde inanılmaz yıprandılar ayrıca bu kadar normalleşmemek gerektiğini söylüyorlar, bence haklılar sizce 2. dalga gelir mi? Eylül gibi...
hiç bir şey olmasa bile, kesin bir şeyler olacak dediğim durumdur. avrupanın en önde giden, medeniyet seviyesi(!) yüksek, önlemler konusunda çok daha katı davranan ülkelerden biri olan almanya dahi, gevşeme sonrasında 2.dalgayı yaşadı. ki oradaki insanlar çok da tedbirli yaşıyorlardı, normalleşme olsa dahi evlerinden çıkmayan veya home office çalışan çok firma oldu.
Gelmez kardeşim gelmez..biz izin vermedikçe gelmez. Açıklamalar da bu doğrultuda. virüsle bir anlaşma sağlanmış anlaşılan(!)..