uludağ sözlük

türkiye'nin sözlük formatındaki ikinci büyük internet sitesidir.

https://www.uludagsozluk.com/

tanımı geçtikten sonra uludağ sözlük hakkında kendi yorumumu yapmak istiyorum. arada sırada uludağ sözlükte ne yazılıp çiziliyor diye açıp bakardım. ancak son zamanlarda bu sözlük mide bulandırıcı bir hale gelmiştir. cinsiyetçi, ırkçı başlıklar havada uçmaktadır.

sadece bugün gördüğüm birkaç başlığı buraya eklemek istiyorum.

bir feministin güvenini kazanıp sonra bafilemek

izmirli kızlar nasıl yatağa atılır

kızları ... olarak görüyorum

osmanlının .... ülkeler listesi

utanmadan ... alan kadın

umarım gezginsözlük, kalitesi ve seviyesiyle uludağ sözlüğü zamanla geride bırakır.
inci sözlük popüler olduktan sonra ismail alpen adı duyulmaya başladı ve inci sözlükten silinen yazarlar uludağ sözlüğe yöneldi. Bir zamanlar ekşi sözlükten sonra gelen kaliteli bir sözlüktü.
gittikçe inci sözlüğe benzer entrylerle dolup taşmaktadır. her cümlenin sonunda ağır küfürler, gereksiz cinsel sapıklıklıklar vs vs.
kalitesi bi hayli düşmüştür.
beyler bu yaşananlara inanabiliyor musunuz beyler? şeklinde bir cümlenin içerisinde iki kere beyler kelimesi geçiyorsa, o yazı inci sözlük yazısıdır.
çoğunlukla üniversite öğrencileri kullandıkları için biraz ahlaki değerlerden yoksun not:bende üniversite öğrencisiyim.
son entrye cevap olarak yazıyorum.ahlaki değerden yoksun olmanın üniversite öğrencisi olmakla ne alakası var? bide bende üni öğrencisiyim diyor senin mantığına göre sen de mi ahlaksızsın.te allam ya
bir zamanlar yazarken keyif aldığım sözlüktü. şimdi maalesef kiralık kalemlerin yurdu olmuş. rant içeren başlıklardan geçilmiyor. sözlük dediğin yer özgür ifade ortamı olmalı. taraf tutma yeri değil.
çeşitli yazılım hatalarına denk geldiğim bir site, kalabalık yerler ilgimi çekmiyor.