hostel

/ 7
Muhtemelen adıni ilk defa bir korku filmi serisinden duydunuz.Ama sonradan öğrenince bu filmleri yapan zihniyete baya kizmissinizdir
.Hosteller dusuk butceli ve konfor aramayan gezginlerin vazgecilmez konaklama adreslerinden biridir.Mantik olarak 8 kisilik odalarda ranza sistemiyle kalinilan ortak duş ve mutfağa sahip yerlerdir.Çok fazla çeşidi ve kombinasyonu bukunmaktadir oyuzden her hostelden ayni performansı beklememek gerekir.
Booking ,hostelworld gibi siteler üzerinden rezervasyonunuzu kolayca yapabilirsiniz.hostel - hostel-DDYLr
İnsana Slovakya'ya gitmesem mi acaba dedirten film üçlemesi. Eli Roth senaryoyu Tayland'daki bir internet sitesinden esinlenerek yazmış yani olayın Slovakya ile hiçbir alakası yok. Hatta film Slovakya'da bile değil Çekya'da çekilmiş. Yani kısaca gezginleri Slovakya'ya gitmekten asla vazgeçirmemesi gereken film.
Bazen korkunç bazen ise gayet avantajlı bir yer. bi hostelde uyumuştum lağımda uyuyorum sandımdı. çk korktm ali rıza bey çk korktm..
odanıza bir girdiğinizde aslında 20 kişilik bir koğuşta kaldığınızı anlamanıza yarayan ya da bir bakmışsınız 4 kişilik odanıza gecenin bir yarısı hostel sahiplerinin hoşgeldiniz partisi için kapınızı çalmasına neden olan düşük bütçeli 2-4-6-10... kişilik odalarda kalınan yeni bir yoldaş bulmaya yarayon pansiyonvari yer
kahrolsun oteller, yaşasın tam bağımsız hosteller! Interrailcıların biricik yuvası.
Daha çok düşük bütçeli gezginlerin tercih ettiği, çok az sayıda suit odası, çok sayıda ranzalı yatakhanesi olan, bazen bakımsız ama bazen temizliğiyle ve konforuyla şaşırtan konaklama yerleridir.
bazen kötü sürprizler doğurabilen ucuz konaklama şekli.
bazen çok tehlikeli bazen çok eğlenceli olabilen mekanlar
müşteriyle güzel diyalog ve ilgi, temizlik ve ideal fiyat üçlemesini gerçekleştirdiğinde ilk sırada değerlendirilmesi gereken konaklama noktasıdır.
/ 7