erikli

/ 3
yaylasıyla , 14-17 temmuz tarihleri arasında 149. interrail türkiye kampına ev sahipliği yapmış , çınarcık'a bağlı yalova beldesi .
geceleri serin, gündüzleri sıcak olmayan , deresiyle , şelalesiyle , erikleriyle, çeşmeleriyle tatlış bi yalova yaylası.
Yaylada bulunan doğal kaynak çeşme suyunun 20 metre ilerisinde 1 liradan satılan su markasından lezzetli olduğu (bkz: erikli su), Telefon şebekelerinin İnternetin ulaşamadığı, şamanik etkinliklerin yapıldığı Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı kamp yapmak için elverişli ponçik bir yaylanın ismi.

Ayrıca (bkz: erikli mahallesi)
kamp yaptığınızda sabah ineklerin çan ve möö sesleriyle uyanabileceğiniz yalova yaylasının adı

gitmişken şelaleleri keşfedin, ormanda yürüyüş yapın, kaybolun, çimlerde uyuyun ve kitap okuyun, ara verin hayatınıza ve uzaklaşın medeniyetten
arapların yeni keşiflerinden biri. ayder olmadan birileri el atmalı. yoksa sözlük ?
yalovaya bağlı yayladır. yazın ayrı kışın ayrı güzeldir. azcık ilerisinde çifte şelale ya da ve dipsiz göl kamp için idealdir.
popüler olduğu kadar kalitesiz olan su markası.
içilebilirlik bakımından eksi yüz kusur puan almıştır ancak en pahalıya satılan su markalarındandır.
erikli yaylası iyidir hoştur fakat camping alanları vardır,ücretlidir.bi de onun 12 km ötesinde delmece var.. oraya giden yedi kişi vaa yaa.. bidaa dönmedilee.. durumunda bırakan yayladır.bu tamamen farklı bir entry,sonra yeşillendiririm.
Yalovanın çınarcık ilçesine bağlı teşvikiye köyünün 10-15 km ilerisindeki kamp alanı 149.u etkinlik olarak interrail türkiyenin yaptığı kamp alanıdır
1-Telefonun çekmediği oksijen seviyesinin yüksek olduğu ve doğayla sizi başbaşa bırakan bir yer
2-Bir su markası
3-Birçok ilimizde bulunan ilçe ya da bölgeye verilmiş isim.
/ 3