tarihi mekanlara isim yazan canlı

/ 3
Kendine gezginim diyen insan evladı yüzyıllık tarihi mekanlara isimlerini kazıyan ne edüğü belirsiz canlilardir...
Bu ayıbın yapıldığı 2 yeri asla unutmam. İlki, peri bacalarının içerisindeki duvar resimlemelerinin sırf hristiyan dinine ait işlemeler olduğu için hunharca taşlanarak hem tarihe hem de ülke turizmine verdiği zarar ve ayıbı, ikincisi ise Paris’te Ahmet Kaya’nın mezarının üzerine yazılan isimler, sevgiliye ithaflar vb cahillik ve ayıplardır.
Ayasofya'nın üst katına el yazması eserleri yakından göreyim diye çıkmıştım. Büyük sütuna bir baktım adam resmen çakı ile adını kazımış hem de iki farklı yere. O an bunu yapanın dişlerini sökesim geldi ama elden ne gelir..
Beyin ölümü gerceklesmis canlidir. Belki de bir beyne hic sahip olmamistir.
gerizekalıdır net. insanlar tarihi eserlere değil tarihi olaylara sebep olunca iz bırakır ama bizimkiler var olanı da yok etme çabasında valla çin seddinden turunda eyfele kadar yazmışlar araştırın bakın ne kadar gereksiz amip beyinli insan topluluğudur bunu yapanlar!
saygısız, eğitimsiz ve muhtemelen iq seviyesi düşük olan kişilerdir.
canlı demek bile ayıptır bunlara, amip, yumuşakça kadar faydası yoktur böylelerinin.
kendilerini gezgin diye tanımlayan bu canlılar gezginliği bırakın insanlıktan dahi nasiplerini alamamışlardır.
Bugün aya nikola manastırında gezerken şunu fark ettim:
Manastır 6. Yüzyıldan kalma ve o tarihten itibaren birçok medeniyet görmüş. Her bir medeniyetten de izler mevcut.
Beni en çok heyecanlandıran da 10. Yüzyıldan 14. Yüzyıldan 17. Yüzyıldan 1904 tarihinden 1936 tarihinden günümüze izlerin kalmasıydı. Bu izler yüzyıllar öncesinden oraya giden ziyaretçilerin izleriydi.
(Yapıya zarar vermeyen masumane izler)
Şu an kızdığımız o izlere yüzyıllar sonra bakanlar da belki aynı heyecanı duyacaklar. Bizlerle aralarında birer enerji hissedecekler.. bilemiyorum.
/ 3