dişleri beyazlatmak

Dişlerim beyazlamıyor, ne kadar fırçalasam da hep aynı ve renk değişmiyor diyebilirsiniz. Sonuçta dişlerimiz doğal aksesuarlarımız elbette güzel görünmesini güzel gülümsemeyi herkes ister. Sağlıklı bir diş bakım ister. Beyazlık ister. Tabi dışarıda yaptıracak imkanlar yoksa evde yapabileceğimiz çeşitli doğal yöntemler var.
Karbonatla diş beyazlatma;
Dişlerim beyazlamıyor karbonatın renk açıcı özelliğini duymayan yoktur. Diş fırçamızı ıslatıp karbonata batırarak haftada 2-3 defa uygulanırsa dişlerde beyazlama görülür.
Dişlerinizi Çilek ile beyazlatın; çileği çatalla ezip diş fırçanızın üzerine koyun ve dişlerinizi fırçalayın zamanla değişimi sizlerde farkedeceksiniz
Dişleri karbonat ile fırçalamak diş hekimlerinin net olarak karşı çıktığı bir olay. kısa vadede olmasa da orta ve uzun vade içerisinde dişlerdeki aşınmanın sıkıntı yaratacağını söylüyor hekimler. Yapmak isteyen yapsın tabi ki..
"format neydi format emekti" tadında bir başlık olmuş. arkadaşımıza buranın forum değil bir sözlük olduğunu hatırlatırım.

(ikazımı yaptıktan sonra) dişleriniz fırçalama ile beyazlamaz. ten renginiz gibidir dişleriniz bleaching yapsanız bile bir zaman sonra tekrar eski rengine döner.

boyamayı engellemek için sigara içmeyin, çay kahve gibi dişlerinizi boyayan yiyecekleri pipetle içebilirsiniz.

kesin yöntem yine bleaching, dişlerinizde dolgular varsa o da renk karmaşası yaratır da neyse.
Diş için doğal yöntemler var hele de çilek mükemmel Bi beyazlık sağlıyor. Araştırmanı tavsiye ederim.